| BİTKİLER | 
KULLANMA DÖNEMİ | 
TOPRAKTAN (da) | 
YAPRAKTAN (100 lt su) | 
| Sebzeler Domates, Biber, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz, Çilek, Kabak, Hıyar, Marul, Ispanak, Lahana, Patates, Soğan, Sarımsak | 
Dikimden ilk hasada kadar olan dönemde 15 - 20 gün aralıklarla sezonda 3 - 4 uygulama. | 
2 - 3 Lt | 
200 - 250 cc | 
| Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Ceviz, Badem, Kiraz vb.) | 
1.Uygulama çiçek öncesi 2.Uygulama çiçek sonrası 3.Uygulama meyve olu?umunda | 
2 - 3 Lt | 
200 - 250 cc | 
| Yumrulu Bitkiler Şeker Pancarı, Havuç, Kereviz | 
15 - 20 gün aralıklarla sezon boyunca 3 - 4 defa | 
2 Lt | 
200 cc | 
| Tarla Bitkileri Hububat, Mısır, Çeltik, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yerfıstığı, Yem Bitkileri, Mercimek vb. | 
Bitki çıkı?ından sonra 4 - 6 yapraklı dönemden ba?layarak karde?lenme ve sapa kalkma döneminde toplam 3 uygulama. | 
2 Lt | 
200 cc | 
| Zeytin, Bağ, Narenciye, Portakal, Limon, Mandalina, Fındık | 
1.Uygulama çiçek öncesi 2.Uygulama çiçek sonrası 3.Uygulama meyve olu?umunda | 
2 - 3 Lt | 
250 cc | 
| Fidanlık, Seralar, Süs Bitkileri, Sebze vb. | 
10 - 14 gün aralıklarla 3 uygulama. | 
1 - 2 Lt | 
200 - 250 cc | 
| Yeşil Alanlar, Çim | 
Çimler ye?ile dönmeye ba?ladığı zaman ba?layın yaz dönemi boyunca 2-3 haftada bir tekrarlayın. | 
200 - 250 cc | 
  | 
| Yapraklanma ba?langıcından di?i ile doğu?ları görülünceye kadar 1-2 uygulama.                        | 
  | 
  | 
  |