| BİTKİLER | 
KULLANMA DÖNEMİ | 
TOPRAKTAN (da) | 
YAPRAKTAN (100 lt su) | 
| Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar) | 
Dikimden sonra başlayarak sezon boyunca 2 - 3 uygulama yapılır. | 
200-300 cc | 
200-250 cc | 
| Sera ve Örtü Altı Sebzeler | 
Sezon boyunca gelişme süresince uygulama yapılır. | 
250-300 cc | 
200-250 cc | 
| Yumrulu Bitkiler(Şeker Pancarı, Patates, Havuç, Turp, Soğan) | 
Çıkıştan hemen sonra başlanarak sezon boyunca 2 - 3 uygulama yapılır. | 
200-300 cc | 
200-250 cc | 
| Yonca | 
Her biçimden sonra uygulanır. | 
300-350 cc | 
200-250 cc | 
| Zeytin | 
Hasat sonrası çiçeklenme öncesi Haziran dönemi uygulanır. | 
200-300 cc | 
250 cc | 
| Kavun, Karpuz | 
Çiçeklenme öncesi başlanarak gelişme dönemi boyunca | 
200 cc | 
250 cc | 
| Çilek | 
Çiçeklenme öncesi başlanarak ihtiyaç halinde sezon boyunca uygulama yapılır. | 
200 cc | 
250 cc | 
| Bağ | 
Çiçeklenme öncesi ve dane utumu dönemi 2 uygulama yapılır. | 
200-300 cc | 
250 cc | 
| Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Kiraz, Şeftali, Muz, Kayısı, Ayva, Antep Fıstığı vb.) | 
Sonbahar uygulaması Çiçeklenme öncesi | 
200-300 cc | 
250 250 cc | 
| Mısır | 
4 - 10 yapraklı dönemde uygulanır. | 
200-300 cc | 
250 cc | 
| Tütün | 
Çiçeklenme öncesinden başlanarak hasada kadar 2 - 3 uygulama | 
200 -250 cc | 
  | 
| İncir | 
Gözler uyanmadan başlanarak gelişim döneminde 2-3 uygulama  | 
250 -300 cc | 
  |