| BİTKİLER | 
KULLANMA DÖNEMİ | 
TOPRAKTAN (da) | 
YAPRAKTAN (100 lt su) | 
| Tarla Bitkileri; Baklagiller, Hububat, Çeltik Mısır, Pamuk, Tütün, Yerfıstığı, Yem Bitkileri, Ayçiçeği vb. | 
Bitkiler 7-12 yapraklı dönemden itibaren 10-14 gün arayla tekrarlanır. | 
2,5 - 3 Lt | 
200 - 300 cc | 
| Narenciye; Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt vb. | 
Meyve olu?umundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır. | 
2,5 - 3 Lt | 
200 - 300 cc | 
| Sebzeler; Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak, Marul, Çilek, Karnabahar, Ispanak vb. | 
Meyve olu?umundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır. | 
2-3 Lt | 
200 - 300 cc | 
| Zeytin, Muz, Fındık, Kivi vb. | 
İlkbaharda uyanmayla birlikte uygulanır. Meyve olu?umundan sonra tekrarlanır. | 
2-3 Lt | 
200 - 300 cc | 
| Bağ | 
1.Uygulama meyve tutumundan sonra 2.meyveler bezelye büyüklüğünde iken 3.Uygulama renklenme ba?langıcında | 
2-3 Lt | 
200 - 300 cc | 
| Soğan, Sarımsak, Havuç, Patates, Kereviz, Şeker Pancarı | 
Yumrular kabarmaya ba?layınca ye?il aksama uygulanır. 10- 14 gün ara eli tekrarlanır. | 
2 Lt | 
200 - 300 cc | 
| Elma, Armut, Ayva Ceviz | 
Meyve olu?umundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır.  | 
2,5 -3 Lt | 
200 - 300 cc | 
| Kayısı, Erik, Şeftali, Kiraz, Vişne, Badem | 
Çekirdeklerin sertle?meye ba?lamasından itibaren kullanılır. | 
2-3 Lt | 
200 - 300 cc | 
| Kesme Çiçek ve Süs Bitkileri | 
Sezon boyu 5-6 uygulama yapılır | 
2-3 Lt | 
200 cc | 
| İncir | 
Meyve tutumundan sonra    | 
2-3 Lt | 
300cc |