| BİTKİLER | 
KULLANMA DÖNEMİ | 
TOPRAKTAN (da) | 
YAPRAKTAN (100 lt su) | 
| Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz, Çilek, Kabak, Hıyar, Marul, Ispanak, Lahana, Patates, Soğan, Sarımsak) | 
Dikimden ilk hasada kadar olan dönemde 15 – 20 gün aralıklarla sezonda 3 - 4uygulama. | 
1–1.5 Litre/ Da | 
100 Litre Suya 100–150 cc  | 
| Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Nar, Badem, Kiraz, Ceviz vb.) | 
1.Uygulama çiçek öncesi dönemde 15 – 20 gün aralıklarla 3.Uygulama meyve oluşumunda | 
1–1.5 Litre/ Da | 
100 Litre Suya 100–150 cc | 
| Yumrulu Bitkiler Şeker Pancarı, Havuç, Kereviz | 
15–20 gün aralıklarla sezon boyunca 3–4 defa | 
1–1.5 Litre/ Da | 
100 Litre Suya 100–150 cc  | 
| Tarla Bitkileri Hububat, Mısır, Çeltik, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yerfıstığı, Yem Bitkileri, Mercimek vb. | 
Bitki çıkışından sonra 4–6 yapraklı dönemden başlayarak, kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde toplam 3 uygulama. | 
1–1.5 Litre/ Da | 
100 Litre Suya 100–150 cc  | 
| Zeytin, Bağ, Narenciye, Portakal, Limon, Mandalina, Fındık | 
1.Uygulama çiçek öncesi 2.Uygulama çiçek sonrası 3.Uygulama meyve oluşumunda. | 
1–1.5 Litre/ Da | 
100 Litre Suya 100–150 cc  | 
| Fidanlık, Seralar, Süs Bitkileri, Sebze vb. | 
10–14 gün aralıklarla 3 uygulama. | 
1–1.5 Litre/ Da | 
100 Litre Suya 100–150 cc  | 
| Yeşil Alanlar, Çim | 
Çimler yeşile dönmeye başladığı zaman başlayın yaz dönemi boyunca 3 haftada bir tekrarlayın. | 
100 Litre Suya 100–150 cc  | 
  | 
| İncir | 
Yapraklanma başlangıcından dişi ile doğuşları görülünceye kadar 1–2 uygulama.    | 
1–1.5 Litre/ Da | 
100 Litre Suya 100–150 cc    |